Op deze pagina kunt u een bericht achterlaten over uw ervaringen met Cosyland. Zo krijgen nieuwe bezoekers een beter beeld van Cosyland en kan ik wellicht de webwinkel, assortiment en service aanpassen aan uw wensen. 

U kunt ook uw ervaringen delen over een specifiek artikel door een review te plaatsen op een artikelpagina.

Uw naam, bericht en waarderingen worden zichtbaar voor alle bezoekers. Het door u ingevulde e-mailadres wordt alleen gebruikt om eventueel contact met u op te nemen.

Voor berichten aan Cosyland die niet bestemd zijn voor dit gastenboek kunt u het contactformulier gebruiken.

F K - 11/12/2015 om 21:57

Perfect

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Marco van Eijk - 10/12/2015 om 10:18

Goede website en prima levering!

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
J. den braber - 08/12/2015 om 10:58

beoordeling

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Han - 07/12/2015 om 22:30

Snel en goed verpakt verzonden

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
claeys - 06/12/2015 om 19:01

alles super
bedankt!

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Jacqueline - 02/12/2015 om 16:45

Zeer goede en snelle service

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
van den eede marie-roze - 29/11/2015 om 09:24

Ik was erg onder de indruk van de snelle bediening

Hartekijk bedankt.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Simone - 27/11/2015 om 09:21

De verwachte bezorgdatum was op zaterdag. Helaas werd het pas dinsdag geleverd. Maar verder erg tevreden over besteld onderdeel.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Tasgin - 24/11/2015 om 20:40

Snelle levering!
Nu even afwachten of het in gebruik fijn is

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
wit - 23/11/2015 om 09:12

prima , snel verzonden ook. dank!

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Saskia - 22/11/2015 om 21:03

Tevreden over de afwikkeling van de bestelling, maar de bezorging door dpd was een drama. Ze zijn niet geweest maar geven aan van wel. Uiteindelijk veel langer geduurd, wat erg jammer was.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
S. Veldkamp - 22/11/2015 om 07:10

Ik was op zoek naar spulletjes voor het winkeltje van m'n kinderen en kon hier mijn hart ophalen. De bestelling werd snel geleverd, alle spulletjes zo prachtig als ik hoopte. Ik verheug me op het geven op 5 december. Dank!

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
nico - 19/11/2015 om 19:27

de producten zien er goed uit, jammer dat je de kleur van het product niet zelf mag aangeven.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
M - 19/11/2015 om 10:44

Prima artikelen. alles ok

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
J.Pieternella - 16/11/2015 om 22:22

Bestelde in goede orde en binnen redelijke tijd ontvangen

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Alice Kromhout - 16/11/2015 om 22:21

Prima! Snelle bezorging en alles in orde.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
maaike huijsman - 13/11/2015 om 20:37

Heel tevreden zijn we over Cosyland!

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Paul - 13/11/2015 om 08:18

Snelle levering en de poppetjes die we bestelden zagen er in het echt nog leuker uit.

TOP

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Sandrine Declercq - 05/11/2015 om 10:07

Ik had 3 kartonnen koffertjes besteld. Aan één koffertje was een lichte beschadiging. Verder zeer tevreden van Cosyland. Prima , snelle!! levering, betrouwbare site, zeer goede service en een leuk assortiment!

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
Loes - 05/11/2015 om 09:58

Zeer tevreden, heldere site, dmv email goed op de hoogte gebracht van bestel/bezorgproces, bezorging netjes op tijd.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Gemak
Service
Assortiment
Betaling
 
Pagina 1 van 13