AANBOD & PRIJZEN

Cosyland biedt u een groot assortiment (houten) speelgoed, spellen, decoratie artikelen, kindersieraden, hebbedingetjes, babyspeelgoed en babyartikelen. Vrijwel dagelijks past Cosyland het assortiment aan, zo biedt Cosyland u bij elk bezoek een aantrekkelijk assortiment met aantrekkelijke prijzen.

De prijzen
 • Prijzen in deze webshop zijn inclusief 21% Nederlandse BTW.
 • Prijzen van producten zijn exclusief verzendkosten.
 • De prijs die u betaald is de aangegeven prijs op het moment van bestellen.
Cosyland past geen prijzen aan van reeds gedane bestellingen, tenzij er per abuis onjuiste prijzen genoemd zijn. Na een eventuele prijsverhoging van uw bestelling staat het u vrij de bestelling kosteloos te annuleren.

Onze producten
Al onze producten zijn ingedeeld in categorieën om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Tevens kunt u de zoekbalk gebruiken om te kijken of Cosyland een door u gezocht product verkoopt. Vindt u het door u gezochte product niet, maar past het wel prima bij ons assortiment, dan is de kans groot dat wij het product toch kunnen leveren. Vraag het gerust via ons contactformulier!

Productinformatie
Door op 'info' te klikken onder een foto van een product gaat u naar de desbetreffende productpagina, daar treft u de omschrijving en kenmerken van het product alsmede de prijs en foto('s).

Overige productinformatie
 • De kleur(en) op de foto('s) zijn waarheidsgetrouw, doch kunnen door lichtval iets afwijken van de werkelijkheid. 
 • De kleuren, modellen en patronen van handgemaakte en/of -beschilderde artikelen zullen in werkelijkheid altijd iets afwijken van de foto. Ieder handgemaakt artikel is uniek en nooit 100% hetzelfde als op de foto.
 • Soms staan er meerdere producten op de foto, dat wil niet zeggen dat u alles op de foto geleverd krijgt. Indien u de productomschrijving goed leest weet u precies wat u kunt verwachten
 • Soms staat een product in verschillende kleuren/modellen op de foto, in veel gevallen kunt u in dat geval een kleur of model selecteren. Indien er geen selectie mogelijk is, maak dan uw voorkeur kenbaar in het opmerkingen vak van uw bestelling. 
 
CE-Markering
Alle artikelen in deze webshop hebben een CE-markering.

Een Europese fabrikant of importeur van artikelen is verplicht deze te (laten) maken volgens de geldende Europese richtlijnen. Door een CE-markering aan te brengen op artikelen wordt door de fabrikant of importeur aangegeven dat is voldaan aan deze richtlijnen, ook is betreffende fabrikant of importeur verantwoordelijk. Alleen artikelen die voorzien zijn van een CE-markering mogen binnen de EU verkocht worden.

CE-Markering op speelgoed
Een CE-markering wil niet zeggen dat een artikel geschikt is om mee te spelen! De CE-markering is geen specifieke markering voor speelgoed, ook andere producten kunnen de CE-markering dragen. Voor producten anders dan speelgoed gelden ook andere richtlijnen en regels voor gebruik.

Voor speelgoed geldt de Europese speelgoedrichtlijn, deze gaat veelal over veiligheid. Door een CE-markering aan te brengen op speelgoed wordt door de fabrikant of importeur aangegeven dat is voldaan aan deze richtlijn. 


Veiligheid 
 • Alle producten op deze site zijn standaard niet geschikt voor kinderen van 0 - 3 jaar, tenzij op de verpakking of meegeleverde instructies van de fabrikant of importeur expliciet een jongere leeftijd vermeld staat.
 • Volg altijd de meegeleverde instructies voor het gebruik van een artikel, deze vindt u meestal op de verpakking.
 • Cosyland verkoopt niet uitsluitend speelgoed, onze andere producten mogen in geen geval gebruikt worden om mee te spelen.
​       
 • Het ontbreken van het bovenstaande logo wil niet zeggen dat het veilig is voor kinderen beneden 3 jaar. Mogelijk betreft het geen speelgoed en is het logo daarom weggelaten.

Wilt u meer informatie?
Indien u meer wilt weten over de CE-markering, klik dan hier.

Heeft u vragen aan ons, dan kunt u contact opnemen via de klantenservice.

Hulp nodig?

Bel ons via 06-40800809